Pokud jste sem byli přesměrováni z hobbypetshop.eu – je to v pořádku! Stránky hobbypetshop.eu jsme nahradili novými, na kterých se právě nacházíte, převedli jsme sem i vaše uživatelské účty. Pro první přihlášení využijte odkaz "zapomenuté heslo" a zadejte váš e-mail, kterým jste se registrovali na hobbypetshop.eu, nastavíte si tak nové (může být i vaše původní)! Nastavení podmínek vám zůstalo zachováno, můžete objednávat stejně, jak jste byli zvyklí, avšak rychleji a snadněji! Děkujeme za pochopení!

GDPR

Zpracování osobních údajů dle GDPR

 

Udělením souhlasu se zpracováním osobních údajů svolujete, aby společnost Jan Fučík – (hobbypetshop.eu) se sídlem Višňová 2, 62100 Brno, provozovna - kancelář: Hudcova 367/78, 612 00 Brno-Medlánky, IČ:63384744 (dále jen „Správce“) v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) o ochraně osobních údajů zpracovávala tyto vaše osobní údaje: jméno a příjmení, název společnosti, email, telefonní číslo, adresu, e-mailovou adresu. Zmíněné osobní údaje zpracováváme za účelem realizace objednávek zboží, další komunikace se zákazníkem, marketingové účely a Správce je bude zpracovávat po dobu 5ti let.

S výše uvedeným zpracováním vyjmenovaných osobních údajů udělujete svůj výslovný a informovaný souhlas, který ale můžete vzít kdykoliv zpět. Stačí například zaslat email nebo dopis na adresu společnosti. (adresa viz výše)

Osobní údaje, k jejichž zpracování jste udělili svůj souhlas, mohou pro Správce zpracovávat i tito zpracovatelé:

 Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně v oddíle C, vložce 48866, jako poskytovatel marketingových služeb a servisu webu.

Dále pak společnosti zajišťující dopravu a dodání objednávek – PPL, Česká pošta, Uloženka.

Podle zmíněného nařízení GDPR o ochraně osobních údajů máte právo vzít svůj souhlas kdykoliv zpět, požadovat po nás zprávy o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení důvodu a zpracování osobních údajů, požádat o přístup k těmto údajům, které můžete opravit nebo aktualizovat, požadovat po nás smazání svých osobních údajů, obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, pokud budete mít pochybnosti o dodržování povinností se zpracováním osobních údajů z naší strany.